News
28-04-2012 Jan Magnussen begejstret trods dårligt resultat
Jan Magnussen havde en problemfyldt racerdebut på Nürburgring Nordschleife, da han sammen med amerikanske Tommy Millner og tyske Daniel Keilwitz kørte for Haribo Racing Team i en Corvette C6.R.
Read more...
 
27-04-2012 Jan Magnussen mangler erfaring
Det er nok uforståeligt for de fleste, at manglende erfaring og Jan Magnussen er to ting, der kan kædes sammen indenfor motorsport. Jan Magnussen har som eneste racerkører i verden kørt i en bil fra hver eneste topserie i motorsport og har fire Le Mans GT-sejre på sit CV.
Read more...
 
19-04-2012 Kom ud og kør Corvette med Jan Magnussen
Efter netop at have kørt Corvette Racings racerversion af Corvette ZR1 rundt i gaderne ved Long Beach i en afdeling af den Amerikanske Le Mans Serie, skal Jan Magnussen nu køre gadeversionen af samme bil rundt i gaderne ved København.
Read more...
 
15-04-2012 Corvette Racing Wins Long Beach ALMS
Corvette Racing drivers Tommy Milner and Oliver Gavin won a hard-fought battle in the streets of Long Beach today.
Read more...
 
15-04-2012 Jan Magnussen involveret i to timers gadekampe
Det blev til to timers intense gadekampe, da Jan Magnussen og hans spanske holdkammerat Antonie Garcia kørte deres Corvette C6.R til en fjerdeplads i anden afdeling af den Amerikanske Le Mans Serie.
Read more...
 
14-04-2012 Corvettes to Start Second and Third at Long Beach
The streets of Long Beach were awash today as qualifying for Saturday's two-hour American Le Mans Series at Long Beach was canceled due to rain and standing water.
Read more...
 

 
www.nordea.dk
www.samsung.dk
www.grandprixtours.dk
Se more...